Over

INTERIOR DESIGN LAB

ontwerpt bij nieuwbouw, verbouw of verhuizing

INTERIOR DESIGN LAB staat voor IDentiteitINTERIOR DESIGN LAB begint ieder ontwerp met een blanco mindset. Geen klantwers in namelijk gelijk. Ieder interieurontwerp van ID LAB is volledig maatwerk en uniek.


Dit ontwerpbureau is gedreven in het zoeken naar verbinding:

  • met opdrachtgevers
  • tussen binen- en buitenruimtes
  • tussen bestaande en nieuwe interieur-elementen
  • met milieu en duurzaamheid
  • met (lokale) vakmensen met passie voor hun werk


Samen met klanten vertaalt zij de klantwensen naar een uniek ontwerp, de eigen identiteit. De eigenzinnige keuzes hebben niets te maken met het blind volgen van allerlei oppervlakkige trends.

De ontwerpen zijn daardoor tijdloos, waardoor je lang plezier beleeft van je nieuwe interieur.


Interior Design met karakter


"Interieurs ontwerpen die het karakter uitstralen van de opdrachtgevers, is mijn ultieme doel. Misschien klinkt het zweverig, maar voor mij betekent dit dat een interieur volledig bij de opdrachtgevers past. Ontwerpen is voor mij gevoel, mijn antennes uitzetten om de essentie te vatten van de wensen van mijn klanten; en hen met mijn vertaling verrassen. Voor mij is iedere opdracht weer een nieuwe uitdaging om met ruimte, licht, materiaal en maatwerk te spelen. Tot in de kleinste details zijn mijn ontwerpen doordacht en in balans. "Natascha Göbel

- INTERIOR DESIGN LAB -

Kiezen voor INTERIOR DESIGN LAB is kiezen voor high-end ontwerpenINTERIOR DESIGN LAB neemt de tijd voor haar opdrachtgevers. Kwaliteit staat altijd bovenaan. 

Het is een bewuste keuze van dit ontwerpbureau om alle ontwerpen met de hand te tekenen. Natuurlijk bieden veel CAD-systemen de mogelijkheid om snel een ontwerp te maken. Dit past echter niet bij de het DNA van INTERIOR DESIGN LAB.

Met de hand getekende ontwerpen bieden de ruimte om ruim tijd te nemen en creativiteit de vrije loop te laten. Geen detail ontsnapt aan het geoefende oog van Natascha Göbel. Hier maakt zij de artist inpressions zelf, en niet een systeem. Ieder ontwerp is een kunstwerk op zichzelf.


Netwerk van vakmensen


ID LAB beschikt over een netwerk van ambachtsmensen die vol passie hun eigen vak uitvoeren en staan voor kwaliteit. Denk hierbij aan meubelmakers, tegelzetters, glas-in-lood-glaszetters en vloerspecialisten.

Of wat dacht je van een steenhouwer die voor jou een unieke handgemaakte gevelsteen maakt.


ID lab stopt dus niet na het maken van een ontwerp. Ook een goede overdracht naar partijen die het ontwerp kunnen realiseren, hoort erbij. Zelfs tot en met de realisatiefase kan Interior Design Lab het hele proces begeleiden.