Over

Wie is Lab ID


Iedere ontwerp is anders; immers iedere woning en ieder bedrijf is anders. Lab ID is anders.


Geen gebruiker is gelijk: ze zijn allemaal anders. En dus is ook ieder interieur ontwerp van Lab ID anders. Een ontwerp volledig op maat!

 

Samen gaan we op zoek naar de unieke identiteit die jij wilt! Zo komen we tot eigenzinnige keuzes, die niets te maken hebben met het blind volgen van allerlei oppervlakkige trends. 


Lab ID werkt vanuit de kern, de basis. Die moet goed zijn. Waaraan dient de nieuwe woning of bedrijf(-sruimte) te voldoen? Welke wensen hebben de gebruikers van de ruimte? In het eigen creatieve Lab onderzoeken we welke oplossing het beste werkt voor iedere klant.

 

Door ruimschoots stil te staan bij de basis, past het bij jou! Hierdoor beleef je langer plezier aan je nieuw gerealiseerde ontwerp!


Verkoopstyling verhoogt de marktwaarde van je woning!


Wil je je woning verkopen en het optimale resultaat eruit halen, laat je huis dan stylen en verkoop-gereed maken door Lab-ID.

Inmiddels heeft Lab-ID bewezen resultaten op dit gebied.


Door alle pluspunten van jouw huis extra te benadrukken, zal de verkoop sneller gaan en de waarde stijgen!

Waarom kiezen voor Lab ID?


Lab ID staat voor Interieur Design, IDee en IDentiteit.

Samen met jou geef ik jouw interieur karakter!

Kiezen voor Lab ID, is kiezen voor de originele ontwerpen van Natascha Göbel!


Natascha Göbel:

"Na het ontwerpen van onze eigen woning kreeg ik de smaak te pakken. Als ik voor ons zelf een woning kan realiseren die volledig voldoet aan onze eigen design wensen dan wil ik dat ook voor anderen doen. Daarom heb ik de opleiding Binnenhuisarchitectuur gevolgd aan de Interieur Academie. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik aan het ontwerpen, aan het tekenen. Mijn ontwerpen zijn dan ook allemaal handgetekend.

Ieder ontwerp start met de grote lijnen en wordt tot in het kleinste detail uitgewerkt."

Visie


Lab ID bestaat sinds januari 2019.

Haar kernwaarden zijn: Identiteit, Uniek en Karakter.

De ontwerpen zijn anders dan die van anderen, omdat ze speciaal voor jou op maat worden ontworpen. Ze hebben elk hun eigen IDENTITEIT.


Lab ID kiest geen voor de hand liggende oplossingen; ze zijn stuk voor stuk UNIEK. Zo ontstaat Interieur Design met KARAKTER.


LAB

   ID

 

Openingstijden


Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Contact


T: +316 19448499

E: info@lab-id.nl

Copyright @ All Rights Reserved