1,5 meter economie

1,5 meter economie: Hoe dan?


Iedereen kijkt reikhalzend uit naar versoepelingen van de huidige corona-maatregelen. Tegelijkertijd zullen we de komende periode rekening moeten houden met anderhalve meter afstand. En dat is voor veel sectoren een enorme uitdaging. 


In deze (financieel) lastige tijd wil ik mijn expertise aanbieden aan bedrijven die dat hard nodig hebben.

Huidig onderzoek toont aan dat van de 2 miljoen werkplekken er in een 1,5 meter samenleving slechts 800.00 te gebruiken zijn. 

Misschien heb je er zelf al over nagedacht, maar kom je er niet uit; misschien heb je al een plan op tafel liggen, maar wil je deze graag nog even toetsen.


Schroom niet, samen kunnen we die 1,5 meter overbruggen!

Welke dienstverlening


Interieurontwerp volgens richtlijnen RIVM

Inrichting van de werkruimte waarbij de richtlijnen optimaal gevolgd worden en veiligheid van werknemers en klanten optimaal geborgd wordt. Hierbij wordt niet alleen naar de werkplek gekeken, maar ook naar het gebruik van de gezamenlijke verkeersruimte (entrees, wachtruimtes, gangen, toiletten, liften, trappen, etc).


Procesinrichting

De huidige situatie vraagt niet alleen om het herplaatsen van meubilair. Ondersteuning is ook uitbreidbaar met advies over:

  • medewerker- en klantcommunicatie
  • procesinrichting
  • verandering in organisatie van werk


Voor wie


Bedrijven die advies willen over inrichting van werkruimte en werkwijze in de huidige tijd met corona-maatregelen.


  • Kantoren
  • Scholen
  • Winkels
  • (Horeca-)ondernemers
  • .......

Welke kosten


In deze tijd, waarin bedrijven financieel hard worden getroffen, pas ik mij aan jullie verlies aan. Diegenen die het hardst getroffen zijn, krijgen bij mij het grootste voordeel. 

 

  • Het percentage waarmee jouw omzet is gedaald, is het kortingspercentage dat je van mij krijgt op mijn gebruikelijke tarief.
  • Maak je bijvoorbeeld nog maar 30 % van je normale omzet, dan breng ik ook slechts 30% van mijn normale tarief in rekening.
LAB-ID


LAB-ID is hét interieurontwerpbureau met bedrijfskundige wortels.


Eigenaar Natascha Göbel is jarenlang werkzaam geweest in retail en zakelijke dienstverlening als manager en adviseur. Met LAB-ID koppelt ze de vakgebieden Bedrijfskunde en Interieurontwerp.


Ik ben geen verpleegkundige of arts en kan corona-patiënten niet helpen. Maar ik ben wel bedrijfskundige en interieurontwerper en ik wil mij inzetten voor ondernemers die nu in hun voortbestaan worden getroffen en hun bedrijven klaar willen maken voor de 1,5 meter samenleving.

 

LAB

   ID

 

Openingstijden


Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Contact


T: +316 19448499

E: info@lab-id.nl

Copyright @ All Rights Reserved